over mij


Hallo!


Ik ben Renée Heijneman, een vrouw van 34 jaar, gevestigd in het mooie Brabant.


Met een grote passie voor portretfotografie, documentairefotografie, trouwreportages en fashionfotografie, voeg ik een menselijke touch toe aan elk beeld dat ik creëer. Mooie foto’s gaan verder dan het vastleggen van prachtige composities; ik weet emoties te vangen en verhalen te vertellen door de ogen van mijn onderwerpen. Mijn doel is om foto’s te maken die raken en een diepere betekenis hebben.


In mijn ogen zijn foto’s meer dan alleen oppervlakkige afbeeldingen. Ik wil de verbindingen tussen mensen vastleggen, het veilig stellen van herinneringen, de liefde vieren en de unieke schoonheid van elk individu omarmen. Mijn betrokkenheid bij mijn klanten maakt dat iedere fotosessie een persoonlijke en fijne ervaring wordt.

Een gephotoshopte portret foto van een vrouw in zwart wit

Ik heb bijzondere aandacht voor het fotograferen van vrouwen en veel ervaring met onzekerheid. Ik begrijp als geen ander dat het leven soms uitdagend kan zijn en dat onzekerheid een veelvoorkomend gevoel is dat we allemaal ervaren. Met een warme en empathische benadering creëer ik een veilige omgeving waarin vrouwen zich vrij voelen om zichzelf te zijn, hun kwetsbaarheid te omarmen en hun unieke schoonheid te vieren.


Door mijn eigen reis met mentale gezondheid, heb ik ervaren hoe helend het delen van verhalen en ervaringen kan zijn. Ik geloof sterk in de kracht van het openen van een dialoog over mentale gezondheid en het doorbreken van taboes. Tijdens mijn fotosessies neem ik de tijd om te luisteren naar de verhalen van mijn klanten, waardoor er niet alleen prachtige beelden vastgelegd worden, maar ook helende gesprekken mogelijk worden gemaakt.

Een portret van een vrouw op haar balkon tijdens zonsondergang

Mijn fotografie is een uitnodiging om jezelf te omarmen, jezelf te accepteren, te groeien in zelfvertrouwen en te vieren wie je bent. Je bent meer dan welkom.