The FAQ

Hoelang fotografeer je al?

A.Ik ben al heel vroeg begonnen met fotografie. Ik kocht van mijn zakgeld al wegwerpcamera's, die dingen fascineerden me mateloos, en kon niet wachten tot ze terugkwamen. Vanaf mijn 14e ben ik met een échte camera gaan fotograferen en ben ik me er meer in gaan verdiepen. De keuze voor een studie was daardoor niet zo moeilijk en heb ik gekozen om fotografie & filmtechnieken te studeren. Vanaf mijn 18e ben ik begonnen met betaalde opdrachten en de liefde is daarna nooit meer overgegaan.

Wat moeten we aan tijdens de shoot?

A.Twijfel je over je kledingkeuze of zou je graag willen sparren hierover? Je bent zeker niet de enige! Maak je geen zorgen en neem dan vooral contact met me op. Ik denk met liefde en plezier met je mee.

Hoeveel foto's krijgen we?

A.Dit is afhankelijk van het pakket dat je kiest. Op de pagina 'Prijslijst' kun je alle pakketten vinden. Mocht je nog vragen hebben, wees vrij om contact op te nemen.

Hoe krijgen we onze foto's?

A.Zodra jullie foto's klaar zijn, maak ik een afgeschermd album aan op mijn website. Jullie krijgen van mij een wachtwoord, waarmee je kan inloggen op die pagina. Hier kun je foto's selecteren, downloaden of bijbestellen. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, hoor ik het graag.

Kom je ook op locatie?

A.Jazeker! Voor locaties binnen 10 km vanaf Tilburg vraag ik geen reiskostenvergoeding, vanaf 10 km vraag ik €‎ 0,21 per kilometer.

Worden mijn foto's geretoucheerd?

A.Ja, maar dit is natuurlijk altijd afhankelijk van jouw wensen en wat voor shoot we hebben gedaan. Ik heb veel ervaring met retoucheren en pas dit ook toe in mijn fotografie.

Hoelang duurt het voordat we onze foto's krijgen?

A.Mijn verwerkingstijd is 3 to 4 weken. Spoedklussen zijn in overleg beschikbaar.

Hoe kunnen we jou boeken?

A.Klik op 'Contact' in de menubalk of op de button hier onder.